Mobilvenlig version

 

HUDLÆGE CHRISTIAN GRØNHØJ

Egå Havvej 15 st tv, 8250 Egå

Tlf 70707588                www.hudlaeger.dk

 

 

 

“At du læser dette og tager anvisninger og råd til efterretning, bedrer vores muligheder for at yde dig den bedste service og hjælp”

 

Vedr. Corona Virus :

 

For at reducere antallet af personer i vores venteværelse vil vi vi konvertere nogle konsultationer til telefonkonsultationer,.

 

Vedrørende dit besøg på hudklinikken:

Hvis du udviser tegn til øvre luftvejsinfektion og/eller har feber beder vi dig at undlade at henvende dig i klinikken, men i stedet at kontakte din læge.

Vi vil finde en ny tid til dig, når du er uden tegn til luftvejsinfektion

 

Vi beder dig om at afspritte dine hænder før, at du indfinder dig i vores venteværelse. Du kan finde håndsprit i klinikkens entré og i klinikkens forskellige rum.

 

Vi er glade for, at du vil benytte vores klinik, men som Sundhedsstyrelsen anbefaler, undgår vi af hensyn til din og andres sikkerhed at benytte håndtryk som hilsen.

 

Mød gerne netop til den aftalte tid eller højst 5 minutter forinden. Undgå om muligt at medbringe ledsagere ind i venteværelset, som ikke er ABSOLUT nødvendige for dit besøg.

"Chauffører" kan evt. vente i bilen. Dette er for at undgå, at der er uhensigtsmæssigt mange personer i venteværelset og for dermed at reducere smitterisiko.

 

Hvis du vælger at aflyse din aftale, må vi bede dig snarest muligt at lade os det vide. Ved udeblivelse, dvs at du ikke møder til aftale, og ikke forinden har afmeldt, betyder det almindeligvis at dit forløb bliver afsluttet, med mindre der gives en gyldig grund.

 

Du kan fortsat  kontakte klinikken via e-konsultation som du finder i vores Patientportal. Du kan i Patientportalen stille spørgsmål om din hudsygdom, om prøvesvar og om din medicin.

Du kan også vedhæfte et billede af dit hudproblem. Herefter vil vi besvare dig snarest muligt,

Du finder link til vores Patientportal på vores hjemmeside www.hudlaeger.dk.

Hvis du IKKE allerede ER tilmeldt Patientportalen, beder vi dig gøre dette snarest.

 

Klinikken vil regelmæssigt opdatere denne informationsside, såfremt situationen giver anledning til at klinikken ændrer procedurer for behandling og åbningstider. Tjek derfor gerne igen umiddelbart før du kører til et aftalt besøg på klinikken.

 

Sekretær Susanne Mai

 

..............................................................................................

 

 

 

 

 

INDHOLD:

 

 

“..Når jeg nu alligevel er her….”

Det er en sætning, vi jævnligt hører fra nytilkomne patienter, der ønsker at tale med hudlægen om andre problemstillinger,  som IKKE er omfattet af henvisningen; men konsultation hos hudlæge fordrer altid din egen læges henvisning vedr. det konkrete hudproblem. Har du derfor andre problemstillinger end hvad der præcist er meddelt i din læges henvisning, beder vi dig først henvende dig til din egen læge med disse. Der er desværre ingen undtagelser!

Angående hudproblemer som alene er af kosmetisk natur, kan vi rådgive dig om, hvor du kan søge hjælp til dette. Spørg evt i receptionen.

 

Om klinikken

Adresse:   Egå Havvej 15, 8250 Egå

Telefon:  70 70 75 88 (åben mandag til torsdag fra kl. 8:30 til 10:30)

Hjemmeside:  www.hudlaeger.dk

E- konsultation:  (se nedenfor om patientportal)

 

Patientportal

Du kan finde adgang til vores Patientportal  på vores hjemmeside www.hudlaeger.dk.

Vi tilråder dig at  du snarest muligt tilmelder dig patientportalen. Det bedrer muligheden for gensidig, hurtig og sikker kommunikation mellem patient og klinik.

Du kan benytte patientportalen til at sende os beskeder, bestille medicin, forespørge til prøvesvar eller oprette/ændre lægeaftaler.

 

Hvordan finder du os?

Klinikken er beliggende i Egå Marina på adressen Egå Havvej 15 st tv, 8250 Egå.

Bus nr. 17, holder ved Egå Marina.

Der er P-Pladser på Egå Marinas område, indenfor 50-100 meter fra klinikken.  Dog er de fem P-pladser for enden af bygningen private og tilhører ejendommens  ejerboliger. Vi beder om, at der vises hensyn, og at man undlader at benytte disse. De er alle mærket med PRIVAT skilte.

 

Forberedelser før dit hudlægebesøg.

Præcise informationer giver hudlægen øget mulighed for at hjælpe dig bedst muligt.  Medbring evt de lægemidler du bruger p.t. også creme.

Konsulterer du hudlægen pga hudsygdom i ansigtet, bedes du undlade at bære makeup på undersøgelsestidspunktet.

 

Når du ankommer til klinikken

I venterummet finder du vores velkomstskærm, hvor du kan indlæse dit sundhedssikringskort (gule kort). Når din indlæsning er accepteret, meddeles det på skærmen, og du kan derefter tage plads i venteværelset.

Ventetid kan forekomme, men det er udsædvanligt, at den er betydelig. Kom derfor til tiden. Det er optimalt at møde ca 10 min før det tidspunkt, som er angivet på dit mødekort. Du kan ikke regne med, at konsultationerne starter i den rækkefølge, patienterne ankommer.

Hvis du møder senere, end der er aftalt, må du desværre være forberedt på, at der kan opstå ekstra ventetid på din konsultation. Hvis du er forsinket 20 min (eller mere,) kan der blive tale om, at vi af praktiske grunde er nødsaget til at finde en ny aftale til dig, en anden dag.

 

Hvad kan jeg forvente ved første besøg?

Ved dit første besøg hos hudlægen, foretages og planlægges  undersøgelser, og der ordineres og planlægges behandling(er).

VIGTIGT: Hvis din egen læge har henvist dig til operation af knuder i huden, som IKKE har helbredsmæssig betydning (f. eks. godartede modermærker), kan du IKKE forvente, at du ved første besøg bliver behandlet med operation. Almindeligvis er det kun pletter eller knuder, der giver hudlægen mistanke om hudkræft, som vil blive opereret akut, dvs i forbindelse med første besøg. Det er nemlig ALENE hudlægen, der afgør om knuder og knopper i huden bør eller skal opereres af hudlægen og IKKE den henvisende læge som afgør det.

 

Recepter

Flertallet af recepter sendes i dag elektronisk til apotekerne. Du kan forvente, at der kan gå op til 60 min fra din konsultation, før at recepten kan indløses på dit apotek.

Du kan anmode om fornyelse af dine recepter via vores patientportal. Du finder linket til patientportalen på klinikkens hjemmeside www.hudlaeger.dk.

 

Prøvesvar

Svar på prøver, f. eks. blodprøver, podninger og vævsprøver får du af klinikken:

Blodprøver ved acne behandling: Vi beder dig om, at du dagen efter at du har fået taget blodprøver kontakter klinikken via patientportalen, og skriver denne besked til os: “Jeg vil gerne have svar på blodprøver”

Svar på podninger og vævsprøver: Klinikken vil kontakte dig med svar. Vævsprøver almindeligvis efter 3 til 5 uger og svar på podninger 10 til 14 dage. Hvis du mener, at du trods dette savner svar på en prøve, beder vi dig kontakte os snarest via patientportalen.

 

Diskretion

Vi er taknemmelige for, at du viser hensyn og diskretion. Ved klinikkens reception kan der lejlighedsvist være en kortere kø. Vi håndterer personlige sundhedsmæssige oplysninger, så vi opfordrer til, at man holder god afstand, også i forhold til smitterisiko i forhold til den patient, som foran én selv bliver ekspederet af personalet.

Mobiltelefoni: Undlad venligst at tale i mobiltelefon i venteområdet, men træd udenfor, hvor dækningen også er bedre.

 

Hvis du er forhindret i at møde hos hudlægen, eller hvis vi må ændre din aftale.

Det er vigtigt, at du husker at aflyse din aftale, hvis du bliver forhindret. Du kan meget let melde afbud ved at ringe på vores telefon 70707588, og evt indtale dit afbud på klinikkens telefonssvarer. Telefonsvareren er åben hele døgnet. Husk at oplyse navn og cpr-nummer. Du kan også afmelde din aftale via Patientportalen, men bemærk at det kræver at du allerede er tilmeldt Patientportalen.

Såfremt at klinikken, f. eks. pga sygdom blandt medarbejdere, i sidste øjeblik er tvunget til at ændre din aftale, vil vi forsøge at meddele dig dette på din telefon, evt. via tekstbesked. Der vil også være generelle meddelelser om f. eks. klinik-lukning, på vores hjemmeside.

 

Med venlig hilsen

 

Kliniksekretær Susanne Mai

v. 2021.02.o1

 

www.hudlaeger.dk